Orbitaalihitsaus

Hitsauslaitteet

Olemme panostaneet orbitaalihitsauslaitteisiin ja rakentaneet 50 m² puhdastilan (täyttää ISO 7 standardin mukaiset vaatimukset) Valikoimaamme kuuluu hitsattavia putkistoja ja taivutettavia putkia asiakkaan piirustusten mukaisesti.

Orbitaalihitsaus soveltuu korkean laatuvaatimuksen putkistohitsauksiin. Orbitaalihitsaus on nopea hitsausmenetelmä, jossa elektrodi kiertää automaattisesti hitsattavan putken ympäri, joka on Argon Premium suojakaasun ympäröimä myös sisältä. Suojakaasu estää putken liiallisen kuumenemisen ja hitsi jää täysin kirkkaaksi myös putken sisältä. Hitsin korkea laatu ja hitsin muoto estävät aineen tarttumista liitoskohtaan. Putken katkaisu ja railon esivalmistus ovat tärkeä osa hitsausta.

Käytössämme on Swagelok® M200 Power Supply hitsauskone, pöytämalliset pihdit ja liikuteltavat mikropihdit ja Orbitalum CA 300 orbitaalihitsauslaitteisto.

Hitsattavat materiaalit

316, 316L, 316LV, 304, 304L, 321, 347, carbon steel, hastelloy c276, montel A400, titanium, inconel 625, inconel 825, ss (flux), 2507 (flux).

Vuototestaus

Adixen ASM Graph D

Kaikki hitsaamamme putkistot vuototestataan laadun varmistamiseksi. Vuototestaus perustuu heliumdetektoriin ja alipaineeseen. Heliumvuototestaus on nestepaine- ja tunkeumanestetestejä tarkempi menetelmä johtuen heliumatomin koosta. Testatuista saumoista jää meille erillinen raportti, joka todistaa hitsattujen kokoonpanojen olleen vuotamattomia valmistettaessa. Testerinä on Adixen ASM Graph D.

Orb_työpöytä1
Orbitaalityöpöytä

 

 

 

 

 

 

Orbitaalisorvi
Orbitaalisorvi

 

 

 

 

 

 

 

Adixen
Adixen ASM Graph D

 

 

 

 

 

 

 

Micropihdit
Micropihdit

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *