Puhdastila

Puhdastila
Puhdastila

50 m² puhdastilamme täyttää ISO 7 standardin mukaiset vaatimukset. Puhdastilamme ilmanvirtausperiaate on laminaarinen ilmanvirtaus ylhäältä alaspäin painaen likapartikkelit lattialle ilmanpoistoaukkoihin. Laminaarinen ilmanvirtaus käytännössä tarkoittaa ettei puhdastilan ilmanvirtauksesta aiheudu pyörteitä sekoittaen likapartikkeleita puhtaaseen ilmaan.

Puhdastilassa suoritettavassa hitsauksessa epäpuhtauksien muodostuminen putken sisäpintaan jää vähäiseksi, kun työskentelyolosuhteet ovat kontrolloidut. Tärkein suure on puhtaus, joka määritellään hiukkaspitoisuuksina huoneilmassa. Työntekijöiden tuomaa partikkelikuormitusta pyritään minimoimaan puhdastilavaatetuksella. Puhdastilassamme pakolliset varusteet ovat työtakki, suojahanskat, suojakengät ja hiusverkko. Pääsääntöisesti kaikki orbitaalihitsattavat putkemme valmistetaan puhdastiloissamme. Näin varmistamme epäpuhtauksien poissapysymisen liitossaumoista. Hitsatut putkistot täytetään suojakaasulla ja toimitetaan asianmukaisesti suojamuoveihin pakattuna. Osiin ei luonnollisesti kosketa paljain käsin sen jälkeen, ku ne on puhdistettu puhdastilaa varten.

Tarvittaessa suoritamme hitsauksia myös asiakkaan puhtaissa tiloissa, joko asiakkaan omilla tai KTS-Mekanon laitteilla. Sovithan aikatauluista hyvissä ajoin etukäteen, jotta saamme työjonon järjesteltyä.

Valmistamamme putkistot testaamme heliumilla käyttäen vuototesteri Adixen ASM Graph D -laitteistoa.

Atmosfäärikaappi
Atmosfäärikaappi

Käytössämme on myös omavalmisteinen atmosfäärikaappi, jonka olosuhteet voidaan itse määrittää joko alipaineeseen tai suojakaasuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *